INSTRUCTION DAH ADA FOR THIS STORY SILA BACA IKUT TURUTAN FOLLOW THE INSTRUCTION :) THANK YOU . THANK YOU BUAT VIEWERS , FOLLOWER , APE-APEWERS SUMA YANG SUDI MEMBACA , YANG SUDI FOLLOW SUME MINTAK MAAF SEKALI LAGI ATAS TYPING ERROR YANG BERLAKU :) TRUTH STORY . SALAM .

Wednesday, June 29, 2011

do i regret

Do i regret - ermmm may i ask u back ? should i regret with something that i didn't know it will be mine forever .

                 
Setiap - setiap perkara yang berlaku pasti ada hikmahnya yang tersendiri nyl aina . kita tak boleh suka-suka nak menunding jari kepada seseorang yang belum tentu salahnya lagi .

Dendam - sampai bila awak nak jadi pedendam nyl aina . semakin hari awak semkain dewasa , semakin matang berubahlah untuk kebaikan diri awak sendiri nyl aina   .

Pengajaran : setiap yang pergi sukar untuk kembali , DON'T MAKE SOMEONE AS UR LIFE . 
jangan buat seseorang itu sebagai hidup mati kita , andai kata suatu hari nanti orang itu pergi tanpa berkata . Hancurlah segala masa depan kita . :) berdikarilah wahai nyl aina . bangkitlah kamu dari kejahilan , berdirilah kamu atas kelemahan mu sendiri , kenalilah dunia mu sendiri nyl aina , hargailah setiap kelebihan kamu wahai sayang. INSYAALLAH dengan kelemahan dirimu , segala dugaan yang kamu hadapi akan mendapat keredhaan dari ILAHI . jadikanlah ketabahan mu sebagai bekalan mu selama kamu mengharungi lautan dugaan yang besar lagi luas itu . Gunakanlah akal fikiran mu sebagai senjata kamu untuk menempuhi segala bala tentera masalah yang menyerangmu kelak , ingatlah pada yang satu NIL AINA ADIBAH, yang tidak jemu membantu kita , melindungi kita wahai kaum hawa ku syang iatu ALLAH s.w.t

assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment