INSTRUCTION DAH ADA FOR THIS STORY SILA BACA IKUT TURUTAN FOLLOW THE INSTRUCTION :) THANK YOU . THANK YOU BUAT VIEWERS , FOLLOWER , APE-APEWERS SUMA YANG SUDI MEMBACA , YANG SUDI FOLLOW SUME MINTAK MAAF SEKALI LAGI ATAS TYPING ERROR YANG BERLAKU :) TRUTH STORY . SALAM .

Monday, March 14, 2011

HOW TO MAKE MONEY !!

Berblogging pun boleh dapat duit !! Marii mariii !!

Sambil berblogging boleh dapat duit. Siapa tak nak? Haishh rugi la korang. Perkara ini bukan tipu! Saya pun nak share dengan kamu semua. Hanya perlukan beberapa minit sahaja untuk create account dan lepas tuh anda boleh berblogging seperti biasa dalam masa yang sama boleh kumpulkan duit ! check akan dihantar di atas nama anda sampai terus ke alamat rumah ! Jadi apa tunggu lagi ? Mariii mariii !! 

STEP 1 : Click pada iklan dibawah

 

 STEP 2 : Tekan dekat HEARTBEAT.MY .


STEP 3 : Tekan create account
STEP 4 : Isi form yang diberikan dengan BETUL . Agree dan continue


STEP 5 :Click Join HB!


STEP 6 : Click online application

STEP 7 : Isi sekali lagi formBahagian sini, korang boleh pilih korang nak dibayar menggunakan check atau melalui pilihan yang diberi. Pastikan betul tau isi ! Lepas isi terus tekan continueSTEP 8 : Tekan get a code untuk mendapatkan code !Korang boleh pilih nak bentuk iklan yang macam mana, menegak ke? melintang ke? Lepas dah pilih, copy code yang diberikan dan paste kat blog korang. 

Nak letak kat blog reti tak? Siapa tak reti meh sini saya ajar. Design > Add a Gadget > HTML/JavaScript > Paste . Selamat mencuba !! :D

No comments:

Post a Comment